info@bakingpet.com | +36306681526

Prémium Bambusz vágódeszka 26×36 cm

4,290Ft

Tulajdonságok:

Anyaga: bambusz

Mérete: 26 cm x 36 cm

Vastagsága 1,8 cm

🌟 Kiváló Minőségű Bambusz: A vágódeszka tartós és környezetbarát bambuszból készült, amely ellenáll a karcolásoknak és nem tompítja a késeket. A természetes bambusz antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, így higiénikus választás a konyhában.

📏 Ideális Méret: A 26×36 cm-es méret elegendő helyet biztosít különféle ételek előkészítéséhez, legyen szó zöldségek, húsok vagy gyümölcsök darabolásáról. Könnyen kezelhető és tárolható méretű.

Elfogadott biztonságos fizetés

🌿 Prémium Bambusz Vágódeszka – 26×36 cm 🌿

Emeld a konyhai élményt a következő szintre ezzel a kiváló minőségű prémium bambusz vágódeszkával! Tökéletes választás mindenféle étel előkészítéséhez, és stílusos megjelenést kölcsönöz a konyhának.

Főbb Jellemzők és Előnyök:

🌿 Környezetbarát: A bambusz fenntartható és gyorsan növő anyag, így használatával hozzájárulhatsz a környezetvédelemhez. Válaszd a bambusz vágódeszkát a műanyag vagy fából készült alternatívák helyett.

Többfunkciós Használat: Használhatod vágódeszkaként, tálalódeszkaként vagy akár sajttálként is. Stílusos megjelenése miatt kiválóan alkalmas ételek tálalására is vendégek számára.

🧼 Könnyű Tisztítás: A sima felület és a természetes antibakteriális tulajdonságok megkönnyítik a tisztítást. Egyszerűen mosd le meleg szappanos vízzel, és hagyd megszáradni.

💪 Tartósság: A bambusz vágódeszkák hosszú élettartammal rendelkeznek, ellenállnak a deformációnak és repedéseknek, így hosszú távon is megbízhatóan használhatók.

Használati Tippek:

  1. Első Használat Előtt: Az első használat előtt öblítsd le a vágódeszkát meleg vízzel, és hagyd teljesen megszáradni.
  2. Rendszeres Ápolás: Időnként kend be a deszkát élelmiszer-minőségű ásványi olajjal, hogy megőrizd a bambusz természetes szépségét és tartósságát.
  3. Kerüld a Mosogatógépet: A hosszabb élettartam érdekében ne helyezd a vágódeszkát mosogatógépbe. Kézzel mosd le és szárítsd meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Prémium Bambusz vágódeszka 26×36 cm” értékelése elsőként
Shopping Cart
error:
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a bolthoz
    Prémium Bambusz vágódeszkaPrémium Bambusz vágódeszka 26×36 cm
    4,290Ft
    Scroll to Top

    Ajánlott termékeink