info@bakingpet.com | +36306681526

Szilikon mousse forma – 3D szív

3,250Ft

Tulajdonságok:

Anyaga: szilikon

Mérete: 21 cm átmérő

Termék színében eltérés lehet.

❤️ Romantikus Dizájn: A 3D szív alakú forma gyönyörű és romantikus megjelenést kölcsönöz bármilyen desszertnek. Ideális választás Valentin-napra, évfordulókra, esküvőkre és egyéb romantikus alkalmakra.

🌟 Kiváló Minőség: A szilikon forma prémium minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a rugalmasságot. Az anyag hőálló és tapadásmentes, így könnyen kiveheted a kész desszertet a formából.

Elfogadott biztonságos fizetés

❤️ Szilikon Mousse Forma – 3D Szív ❤️

Varázsold el vendégeidet ezzel a lenyűgöző 3D szív alakú szilikon mousse formával! Tökéletes választás romantikus desszertek készítéséhez, amelyek minden alkalmat különlegessé tesznek.

Főbb Jellemzők és Előnyök:

🍰 Sokoldalú Felhasználás: Készíts mousse-t, tortát, jégkrémet, csokoládét vagy akár szappant ezzel a formával. A kreativitásnak csak a képzelet szabhat határt!

👌 Könnyű Használat: A szilikon forma rugalmas és könnyen kezelhető. Egyszerűen öntsd bele a kívánt masszát, hűtsd le vagy süsd meg, majd könnyedén távolítsd el a kész desszertet a formából.

🧼 Könnyen Tisztítható: A szilikon forma mosogatógépben mosható, így a tisztítása gyors és egyszerű. Az anyag tapadásmentes felülete biztosítja, hogy a desszert maradékai könnyedén eltávolíthatók legyenek.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szilikon mousse forma – 3D szív” értékelése elsőként
Shopping Cart
error:
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a bolthoz
    Szilikon mousse forma - 3D szívSzilikon mousse forma – 3D szív
    3,250Ft
    Scroll to Top

    Ajánlott termékeink