info@bakingpet.com | +36306681526

Corgi plüss figura 26×30 cm-bakingpet

5,990Ft

Tulajdonság:

Mérete: 30 cm magas

🐾 Aranyos Dizájn: Az élethű és bájos Corgi megjelenés minden kutyarajongó szívét megdobogtatja. Az aprólékosan kidolgozott részletek és a barátságos arckifejezés igazán különlegessé teszik ezt a plüss figurát.

🌟 Puha és Kényelmes: Kiváló minőségű, puha anyagokból készült, ami biztosítja a kellemes tapintást és az ölelgetés örömét. Ideális alvótárs gyerekeknek vagy dekorációként a szobában.

Cikkszám: Corgi Kategória: Címkék: , ,
Elfogadott biztonságos fizetés

Corgi Plüss Figura 26×30 cm 🐶

Öleld magadhoz ezt az aranyos és puha Corgi plüss figurát! A 26×30 cm-es méretű plüss tökéletes választás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, akik szeretik a kutyákat és a bájos plüss játékokat.

Főbb Jellemzők és Előnyök:

📏 Ideális Méret: A 26×30 cm-es méret tökéletesen alkalmas arra, hogy bárhová magaddal vidd. Elég kicsi ahhoz, hogy könnyen hordozható legyen, de elég nagy ahhoz, hogy igazán ölelgethető legyen.

🎁 Tökéletes Ajándék: Kiváló ajándék bármilyen alkalomra, legyen az születésnap, ünnep, vagy csak egy különleges meglepetés. Minden korosztály számára örömet okoz, legyen az gyerek vagy felnőtt.

Biztonságos és Tartós: A plüss figura biztonságos anyagokból készült, így a legkisebbek is nyugodtan játszhatnak vele. Tartós kialakításának köszönhetően hosszú ideig hű társ marad.

🧼 Könnyen Tisztítható: A plüss anyag könnyen tisztítható, így mindig tiszta és friss maradhat. Egyszerűen töröld át nedves ruhával, vagy kézzel mosd ki szükség esetén.

Használati Tippek:

  1. Alvótársnak: Kiváló választás kisgyerekek alvótársaként, mivel puha és megnyugtató.
  2. Dekorációnak: Helyezd el a szobádban, hogy barátságos és vidám hangulatot teremts.
  3. Ajándékként: Lepd meg szeretteidet ezzel a bájos plüss figurával, hogy örömet szerezz nekik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Corgi plüss figura 26×30 cm-bakingpet” értékelése elsőként
Shopping Cart
error:
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a bolthoz
    Corgi plüss figura 26x30 cm-bakingpetCorgi plüss figura 26×30 cm-bakingpet
    5,990Ft
    Scroll to Top

    Ajánlott termékeink