info@bakingpet.com | +36306681526

Női témás torta beszúró, torta dísz – 5 db

790Ft

Tulajdonságok:

Mérete: 11-12 cm hosszú

💃 Stílusos Design: Az 5 különböző női témás beszúró elegáns és divatos megjelenést kölcsönöz bármilyen tortának. Ideális választás születésnapokhoz, lánybúcsúkhoz, női összejövetelekhez, vagy bármilyen női témájú ünnepléshez.

🌸 Kiváló Minőség: A tortadíszek tartós és minőségi anyagokból készültek, amelyek biztosítják a hosszú távú használatot és megbízhatóságot. Az újrahasználható díszekkel több alkalommal is feldobhatod a tortáidat.

Elfogadott biztonságos fizetés

💃 Női Témás Torta Beszúró, Torta Dísz – 5 db 💃

Tedd különlegessé és stílusossá tortáidat ezzel az elegáns női témás torta beszúró szettel! Ez az 5 darabos dekorációs készlet tökéletes választás minden olyan alkalomra, amikor egy kis nőiességet és eleganciát szeretnél hozzáadni a desszertjeidhez.

Főbb Jellemzők és Előnyök:

Könnyű Használat: Egyszerűen beszúrod a tortába a díszeket, és máris egyedi és látványos megjelenést érhetsz el. Nincs szükség különleges eszközökre vagy szakértelemre.

🌟 Sokoldalú Alkalmazás: Tökéletes választás különféle sütemények és desszertek díszítéséhez, legyen az torta, cupcake, vagy pite. Bármilyen női témájú ünnepséghez ideális.

🎀 Színes és Elegáns: A díszek elegáns színei és formái különleges és figyelemfelkeltő megjelenést kölcsönöznek a tortának, ami még stílusosabbá teszi az alkalmat. Kombinálhatod más díszítőelemekkel is a még kreatívabb megjelenés érdekében.

🎨 Kreatív Díszítés: Engedd szabadjára a fantáziádat, és készíts lenyűgöző desszert dekorációkat. A női témás beszúrókkal bármilyen egyszerű tortát mesterművé varázsolhatsz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Női témás torta beszúró, torta dísz – 5 db” értékelése elsőként
Shopping Cart
error:
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a bolthoz
    Női témás torta beszúró, torta dísz - 5 dbNői témás torta beszúró, torta dísz – 5 db
    790Ft
    Scroll to Top

    Ajánlott termékeink