info@bakingpet.com | +36306681526

Fondant és marcipán mintázó rács

790Ft

Tulajdonságok:

Anyaga: műanyag

Mérete: 8,5 cm x 12 cm

Vastagság 0,6 cm

🌟 Kreatív Mintázás: A mintázó rács segítségével gyönyörű és egyedi mintákat hozhatsz létre fondantból vagy marcipánból. Ideális választás torták, sütemények, cupcake-ek és más édességek díszítéséhez.

🎨 Könnyű Használat: Egyszerűen helyezd a fondantot vagy marcipánt a mintázó rácsra, majd nyomd rá egyenletesen. A rács precíz mintázatot hagy maga után, így még a kezdők is profi eredményeket érhetnek el.

Elfogadott biztonságos fizetés

✨ Fondant és Marcipán Mintázó Rács ✨

Tedd különlegessé és művészivé a tortadekorációidat ezzel a fondant és marcipán mintázó ráccsal! Ez a praktikus eszköz tökéletes választás minden otthoni cukrász számára, aki szeretné könnyedén és gyorsan gyönyörű mintákkal díszíteni édességeit.

Főbb Jellemzők és Előnyök:

Kiváló Minőségű Anyag: A mintázó rács tartós, élelmiszerbiztos anyagból készült, amely biztosítja a hosszú távú használatot. Az anyag könnyen tisztítható és ellenáll a használat során fellépő nyomásnak.

👩‍🍳 Sokoldalú Felhasználás: Tökéletes választás fondant, marcipán, cukormassza és más édességek mintázására. Akár sós ételek, például tészták vagy kenyerek díszítésére is használható.

🌈 Kreatív Sütés: Engedd szabadjára a fantáziádat és készíts lenyűgöző desszerteket! A mintázó rács segítségével bármilyen egyszerű édességet mesterművé varázsolhatsz, és örömet szerezhetsz vele szeretteidnek.

🍰 Professzionális Dekoráció: A fondant és marcipán mintázó rács segítségével professzionális megjelenést kölcsönözhetsz a tortáidnak és süteményeidnek. Tedd különlegessé és emlékezetessé az ünnepi alkalmakat egyedi mintázatokkal!

🌟 Könnyen Tisztítható: A mintázó rács könnyen tisztítható kézzel vagy mosogatógépben, így több időt tölthetsz a kreatív sütéssel és kevesebbet a takarítással.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fondant és marcipán mintázó rács” értékelése elsőként
Shopping Cart
error:
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a bolthoz
    Fondant és marcipán mintázó rácsFondant és marcipán mintázó rács
    790Ft
    Scroll to Top

    Ajánlott termékeink