info@bakingpet.com | +36306681526

Mini muffin szilikon forma 24 adagos

1,490Ft

Tulajdonságok:

Anyaga: szilikon, -40°C – +210°C között használható

Mérete: 18,8 cm x 29 cm

Muffin átmérő 3 cm

Mélysége 2 cm

🧁 Mini Muffin Formák: A forma lehetővé teszi, hogy egyszerre 24 tökéletesen egyforma mini muffint süss, így minden alkalomra elegendő mennyiségű finomságot készíthetsz.

🌟 Kiváló Minőségű Szilikon: Élelmiszerbiztos, hőálló és tartós szilikon anyagból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a könnyű tisztítást.

Elfogadott biztonságos fizetés

🧁 Mini Muffin Szilikon Forma – 24 Adagos 🧁

Készíts egyszerre 24 ízletes mini muffint ezzel a praktikus és könnyen használható szilikon formával! Tökéletes választás minden muffin rajongónak, aki gyorsan és egyszerűen szeretne nagy mennyiségű mini muffint sütni.

Főbb Jellemzők és Előnyök:

Könnyű Használat: A rugalmas szilikon forma egyszerűen használható, és a muffinok könnyen eltávolíthatók belőle anélkül, hogy megsérülnének.

👩‍🍳 Sokoldalú Felhasználás: Használható sütéshez, hűtéshez vagy fagyasztáshoz, így különféle desszertek készítésére is alkalmas, mint például jégkrémek, csokoládék vagy akár kis sütemények.

🎨 Kreatív Díszítés: Engedd szabadjára a kreativitásodat, és készíts különböző ízű és színű mini muffinokat. Tökéletes alap lehet a különleges és egyedi desszertekhez.

🌈 24 Adagos Kapacitás: Egyszerre 24 mini muffint készíthetsz, így időt és energiát takaríthatsz meg, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki számára elegendő finomság készül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mini muffin szilikon forma 24 adagos” értékelése elsőként
Shopping Cart
error:
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a bolthoz
    Mini muffin szilikon forma 24 adagos
    1,490Ft
    Scroll to Top

    Ajánlott termékeink