info@bakingpet.com | +36306681526

Rozsdamentes fém habkártya, sima minta-15×22,5cm Decora

1,950Ft

Tulajdonságok:

Anyaga: rozsdamentes fém

Mérete: 15 cm x 22,5 cm

🔧 Prémium Minőség: Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely tartós és ellenáll a korróziónak, így hosszú távon is megbízhatóan használható.

🍰 Sima Minta: A sima felület biztosítja, hogy a krémek és habok egyenletesen oszlanak el a torta felületén, tökéletesen sima bevonatot eredményezve. Ideális alapot biztosít a további dekorációkhoz.

Elfogadott biztonságos fizetés

🍰✨ Rozsdamentes Habkártya, Sima Minta – 15×22,5 cm (Decora) 🧁🔧

Emeld mesteri szintre a tortadíszítést ezzel a kiváló minőségű rozsdamentes habkártyával, amelyet a Decora márka kínál! Ideális választás profi cukrászok és lelkes otthoni sütők számára egyaránt, akik szeretnék tökéletesen simára dolgozni a krémeket és habokat a tortákon.

Főbb Jellemzők és Előnyök:

Nagy Méret: A 15×22,5 cm-es méret elegendő felületet biztosít a nagyobb torták és sütemények díszítéséhez, így gyorsan és hatékonyan dolgozhatsz.

🧁 Ergonomikus Kialakítás: A kényelmes fogású kialakítás biztosítja, hogy a kártyát könnyedén és precízen használhassuk, akár hosszabb időn keresztül is. Könnyen kezelhető, így minden használat során pontos eredményt érhetünk el.

🌟 Sokoldalú Használat: Nemcsak tortákhoz, hanem süteményekhez, pitékhez és más desszertekhez is kiválóan használható. Tökéletes eszköz fondant simítására és egyéb cukrászati technikákhoz is.

💧 Könnyen Tisztítható: A rozsdamentes acél felület egyszerűen tisztítható, csak öblítsd le meleg vízzel és töröld szárazra. Mosogatógépben is biztonságosan tisztítható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rozsdamentes fém habkártya, sima minta-15×22,5cm Decora” értékelése elsőként
Shopping Cart
error:
0
    0
    Kosarad
    Üres a kosaradVissza a bolthoz
    Rozsdamentes fém habkártya, sima minta-15x22,5cm DecoraRozsdamentes fém habkártya, sima minta-15×22,5cm Decora
    1,950Ft
    Scroll to Top

    Ajánlott termékeink